fbpx

Routine

Waarom een ​​vrouw die hartstochtelijk van je lijkt te houden, dan weigert je in seks? Wat is het – hebzucht, schadelijke, militaire truc? Of vrouwen zeggen het gewoon «nee» omdat ze houden van hoe dit woord klinkt?

Seksuele manipulaties kunnen echter ook de meest goede intenties hebben. Misschien zegt het meisje «Nee» niet omdat hij macht over jou wil beveiligen. Misschien doet ze het, op zoek om je relatie te veranderen in iets nog meer harmonieus.

Seks met je geliefde man zou een vakantie moeten zijn. En ik vind het echt niet leuk om het te doen als ik me slecht voel. Of overschaduwing wanneer we haast hebben. (Masha, 19 jaar oud)

Te frequent seks doodt liefde. Eerder was het gebruikelijk om verschillende slaapkamers te hebben, en de relatie van haar man en vrouw waren meer spaarzaamheid. En nu, wanneer seks een routine wordt als het in de kloof is gevuld tussen hoe om tv te kijken en je tanden te reinigen voor het slapen gaan, wordt elke romantiek gedood. (Inna, 32 jaar)

Maar deze tekst van mevrouw Johnson, die om de een cialis goedkoop bestellen of andere reden in een zwart gat

naar rechts sprong, kan worden gesneden, wrijven op de printer en besteed aan alle hoeken van uw appartement – van de ingangsdeur naar zeep. Laat het meisje doordrenkt met de gedachte die je moet dringend opduiken en zo vaak mogelijk interpenetratie in dienst nemen.

Dr. Muriel James, Family Relations Specialist University of Berkeley, auteur van verschillende best verkopende psychologie, gelooft dat de angst om seks te draaien in iets gewoons en saai is een zeer gevaarlijk ding.

Dichte relaties zijn niet alleen gebouwd op emotioneel contact: een persoon, zoals elk dier, is geneigd te worden beschouwd als hun eigen gezin van die personen waarmee hij een stabiel tactiel contact behoudt, wiens geur en stem hij constant in de nabijheid van zichzelf voelt. Natuurlijk, wanneer mensen samen slapen en regelmatig seks hebben, verdwijnen nieuwheid en de helderheid van sensaties. Maar de nieuwe fase begint – Interpenetratie, een deel van zijn partner voelen. En hier kunnen kunstmatige hekken en externe koude leiden tot het feit dat ware eenheid niet zal werken. De versheid van nieuwheid zal toch verdwijnen, en de volgende belangrijke fase zal niet komen. Modern leven Wanneer echtgenoten het grootste deel van de dag uit elkaar gaan en niet zoveel vrije tijd hebben, zodat op zijn minst gewoon in elkaars armen liggen, is een van de belangrijkste redenen die huwelijken zo lang zijn.

Necesitas Ayuda?

Seleciona Tu Modalidad