fbpx

Paar heeft elkaar 123 dagen met kettingen gemaakt

Partners besloten hun gevoelens te testen en tegelijkertijd in het Guinness Book of Records te stappen, met een ketting te verbinden met een ketting voor vier maanden. Na voltooiing van de perfusie kondigde het paar deel aan. Het verhaal publiceerde de Portal Strana.

Het experiment begon op 14 februari 2021: Geliefde daagde elke andere ketting door wapens uit en besloot om de volgende vier maanden door te geven. Pare moest alfanie zijn om het in kettingen te dragen. Ook op de zijlijn bleef constant schuuringen en krassen van het metaal.

Na 123 dagen besloot het echtpaar om het experiment te voltooien – ze braken de ketenen op cheapest levitra generic dezelfde plaats en divergeerde onmiddellijk in verschillende richtingen: het meisje zei dat nu «een volwaardig leven wil leven,» en de man merkte op dat ze dat zijn niet geschikt voor elkaar. «Voordat we de kettingen aantrekken, wisten we elkaar niet slecht, niet gesproken, sprak niet. We zijn anders, en we hebben verschillende weergaven, «Partners gedeelde.

Nu is het paar van plan om een ​​ketting te verkopen voor drie miljoen dollar, waarvan er twee naar het goede doel gaan.

viagra kopen nederland

Necesitas Ayuda?

Seleciona Tu Modalidad