fbpx

Drie vragen over seks

Elke keer dat ik seks heb met je vriend, stel ik me voor op zijn plek mijn baas. Ik ben mezelf verrast: mijn baas is dik, ouderling, in werkelijkheid Ik voel geen attractie aan hem. Dit is al psychiatrie?

Dit zijn erotische fantasieën, en ze zeggen dat je seksuele behoeften niet worden geïmplementeerd. Je vriend, blijkbaar, zachtaardig in bed, en je wilt een ongebreidelde passie wanneer een man domineert, zelfs vernederen. Je

baas is waarschijnlijk niet erg beleefd. Op het werk keurt u mogelijk geen dergelijke stijl van communicatie goed, maar tijdens seks heeft u niet genoeg. De neiging tot onderwerping is normaal voor een vrouw, wat betreft een man – een manifestatie van macht: het wordt in de natuur gelegd. Je moet zo veel mogelijk je geliefde naar seks doorslikken, misschien een beetje om je seks een agressieve kleuring te maken. Of vertel hem gewoon over zijn verlangens.

Bijna een jaar, zoals de aantrekkingskracht verdwenen, hoewel er eerder een verzadigde seksuele leven was. Hoe dit probleem op te lossen? Advies om seks te diversifiëren, past me niet, ik wil niet eens alleen met hem genieten.

Voor seksuele attractie beantwoordt een hormoon-testosteron. Hoogstwaarschijnlijk is zijn niveau afgenomen. Er kunnen hieraan een verhoogde prolactines zijn – controleer het ook. Huuranalyse van schildklierhormonen – TSH, T3 gratis en T4 gratis: hun onbalans leidt ook tot een afname van testosteron. Als zelfs kleine schendingen worden geïdentificeerd, moet u ervoor zorgen dat u zich wendt tot de gynaecoloog-endocrinoloog. De reden voor de vervaging van het libido kan vitamine D3 zijn. Remmen seksuele eetlust en extra vetafzettingen: als u een taille meer dan 79 cm hebt, legt het veel uit.

Mijn vriend is 21 jaar oud. We hebben seks voor 2-3 uur, en hij komt niet altijd, zegt dat hij het niet nodig heeft. Is het normaal originele cialis kopen? Vertel me of iets met het te maken heeft.

Problemen met ejaculatie komen vaak voor tegen de achtergrond van inflammatoire processen in de prostaatklier. Vind de mogelijkheid om je vriend in subtiel te sturen naar het examen. Je gaat regelmatig naar de gynaecoloog, en hij liet naar de androoloog gaan. Als ontsteking of seksuele infecties worden onthuld, is langdurige en gerichte behandeling vereist. Trouwens, in dit geval moet u ook tests doorgeven. Het is echter mogelijk dat de reden voor de «eindeloze seks» in uw geliefde in mijn hoofd ligt: ​​hij gelooft in sommige van de dames van de mannen (ze zondigen en ontwikkelde jongeren), bijvoorbeeld: «Hoe minder vaak we de zaad, hoe sterker wordt «. Dit is een absolute mythe. In feite is alles precies het tegenovergestelde.

Necesitas Ayuda?

Seleciona Tu Modalidad